Puppy vervolg

Deze cursus is geschikt voor eigenaren en hun pup die het puppy start pakket hebben doorlopen en graag door willen met een cursus. 

Na de puppycursus wil je graag verder

En dat is mogelijk! 

De puppy vervolg is een vervolg op de puppy start, welke aansluit op de leeftijd van je pup. Je pup heeft de afgelopen periode nieuwe vaardigheden geleerd en jullie begrijpen elkaar al beter. De cursus wordt aangepast op de ontwikkeling van de pup.

Tijdens deze cursus ga je aangeleerde vaardigheden uitbreiden, nieuwe vaardigheden aanleren en je begeleiding aanpassen aan je pup waar nodig. En dat is belangrijk! Want je pup groeit, zowel lichamelijk als mentaal heel hard, en het is een kunst om dat bij te benen! 

Geen puppy start gevolgd bij Kynolink, maar wel graag aan de slag bij mij? Dan nodig ik je uit om deze pagina te bezoeken, deze cursus is geschikt voor jou en je pup. 

Foto's uit de praktijk

Hier zou je foto’s kunnen laten zien van jij aan het werk met baasjes en hun hond. Als je dit blok niet wilt gebruiken, kun je hem verwijderen. Je kunt hem later altijd nog terugplaatsen vanuit de template-bibliotheek.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.