Puppycursus aan huis

Deze cursus is geschikt voor puppy’s vanaf ongeveer 8 weken oud. Tijdens deze cursus leer je hoe je je pup kan begeleiden in onze wereld.

Deze cursus is voor

Elke honden eigenaar die zijn pup wilt leren begrijpen en een fijne band wilt opbouwen. Je vindt het fijn om de cursus thuis te volgen.

Wat wil je?

Heerlijk met je pup op stap, je hond laten wennen aan nieuwe prikkels zonder dat hij overprikkeld raakt. Weten wat je pup bedoelt als hij begint te bijten, als hij druk wordt of juist niet meer verder wilt. 

Je wilt je pup graag een liefdevol thuis bieden, rust in huis en een mooie balans tussen rust en activiteiten. Zorgen dat je pup zindelijk wordt, alleen thuis kan blijven als je even weg moet. 

Maar ook bij je komen als je je pup roept, wandelen aan een ontspannen lijn, een stukje zelfbeheersing vanuit de pup zijn belangrijke elementen die je je pup wilt leren.

Daar kan ik je mee helpen

Ik kom naar jou en je pup toe, dus bij jou aan huis. Daar gaan we aan de slag met het begeleiden van je pup. We gaan op ontdekkingstocht wat jou pup nodig heeft van jou en hoe jij je pup kan helpen. 

Om je pup goed te kunnen begeleiden, is het belangrijk dat je hem begrijpt, we gaan dan ook aan de slag met de lichaamstaal van je pup. Wat laat je pup zien, wat bedoelt hij met gedrag wat hij laat zien. En net zo belangrijk: hoe kan je je pup helpen als hij bepaald gedrag laat zien. De basis voor een prachtig leven samen!

We gaan je pup begeleiden bij de socialisatie en habituatie met alle omgevingsprikkels, met andere woorden, we gaan je pup laten wennen aan deze prikkels. Daarnaast worden er onderwerpen behandeld zoals slapen, eten, zindelijkheid, alleen zijn, bijt en spelgedrag. Ook neem ik je mee in het stuk over lichamelijke ontwikkeling en de verzorging van je pup.

We gaan aan de slag met oefeningen, zoals ontspannen wandelen, zelfbeheersing, aandacht en bij je komen als je je pup roept. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk, met voldoende ruimte om vragen te stellen.

Volg je liever de cursus op de locatie in Warmenhuizen? Kijk voor meer informatie op deze pagina. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.